Telephelyfejlesztés

Az EMVA Mérnöki Iroda Kft. támogatást nyert a Pénzügyminisztériumtól a PM_KKVTELEP_2018 „mikro-, kis- és középvállalkozások telephelyfeltételeinek javítása Pest megye területén” című kérelemhez kapcsolódóan.

A projekt címe: Saját tulajdonú telephely kialakítása az EMVA Mérnöki Iroda Kft-nél

A projektszám: PM_KKVTELEP_2018/36

Elnyert támogatási összeg: 22.347.869 Ft

Projekt kezdete: 2019.06.01

Projekt tervezett vége: 2020.12.31

2019. december

Jó halad az EMVA Mérnöki Iroda Kft. saját telephely fejlesztése, az épület szerkezetkész.

sdr

2020. december

Elkészült az EMVA Mérnöki Iroda Kft. új telephelye

A Pest megye Területfejlesztési Programjának keretében a Pénzügyminisztérium mintegy 22 millió forintos támogatásával 2020. decemberében elkészült az EMVA Mérnöki Iroda Kft. Gödöllő Meggyes területén megvalósított új telephelye, mely a vállalkozás számára a raktár és tároló kapacitás mellett a megfelelő szociális és iroda körülményeket is biztosítja majd a jövőben.

A 189 m2 alapterületű épület a mai szabványoknak megfelelően, a közel nulla energiaigényt kielégítő műszaki tartalommal készült el, az épület fokozott szigetelésének ellensúlyozására rekuperációs szellőztető rendszer került kialakításra, a fűtésről-hűtésről a legmodernebb hőszivattyús rendszer gondoskodik majd a jövőben.

Az épület egyben bemutató teremként is szolgál, vállalkozásunk jövőbeli ügyfelei itt tekinthetik meg a jövőbeli lakásaik esetén alkalmazott legjobb megoldásokat, technikákat. A kialakítás során a fogyatékkal élők igényei is szem előtt lettek tartva.

A közel 50 millió forint összértékű fejlesztés a vállalkozásunk életében jelentős előrelépést jelent, az építő ipari tevékenységünk, valamint a kedvező támogatási környezetnek köszönhetően a tevékenységünk további bővülésére számítunk.

Az épület az újonnan kialakított Meggyes utca és Télköz sarkán található meg.

További információ: 20-3162881

mernok@emva.hu